APIE MUS
Dorų rankų darbo komanda jau daugiau nei 15 metų specializuojasi kokybiškos premium mėsos užkandžių gamyboje. Savo gamyboje vis dar naudojame daug rankų darbo, nes žinome, kad tik taip galėsime išlaikyti savo pradinę idėją – būti natūraliems ir gaminti išskirtinio skonio gaminius.
NATŪRALUMAS
Mes žinome, kad natūralūs ingredientai užtikrina tikrą skonį. Patys kruopščiai dirbame ir kuriame receptūras ir žinome, kad sauja druskos ir pipirų yra tai kas išryškina vytintos mėsos skonį. Gamyboje naudojame tik natūralius prieskonius,jokių pridėtinių dažiklių ar koncervantų. Tikri ingredientaiužtikrina Jums tikrus skonius.
ŠIANDIENA
Nuo to, kai startavome praėjo jau 15 metų. Nedaug ir pasikeitėme – dirbame taip pat kaip ir anksčiau, sunkiai ir nuoširdžiai, išlikome maža manufaktūra, naudojame daug rankinio darbo ir mažai pramonės įrengimų. Vis pasidžiaugiame matydami, kaip iš mažos gamyklos kasdien iškeliauja daugiau nei 80 rūšių dūmu kvepiančių dešrų, kumpių, skilandžių, vytintų gaminių, iš kurių kiekvienas yra sukurtas pagal unikalias mūsų namuose sukurtas receptūras. Ir toliau stengiamės nesustoti, neatsilikti, būti šiuolaikiški, aktyviai domimės naujienomis ir tendencijomis, kuriame naujus produktus, išlaikydami pradinę idėją – būti natūraliems ir gaminti išskirtinio skonio gaminius.
SKONIS
Tikime kad norint sukurti unikalų ir išskirtinį skonį nereikia skubėti. Nepritariame šiandieninės maisto pramonės ‘išradimams’ – įvairiems spartikliams, stiprikliams ir dažikliams, šių ingredientų nerasite mūsų gamyklos virtuvėje ir receptuose. Produktams naudojame natūralius prieskonius, žoleles, pipirus, česnakus – tai, ką visada dėdavo mūsų senoliai, gamindami ir rūkydami mėsą kaime. Visas receptūras kuriame patys – maišome, bandome, skanaujame ir diskutuojame tam, kad kiekvienas produktas būtų išskirtinis ir mėgiamas.